Din tid - Din frihet

Heltidsjobb er grunnlaget for å kunne planlegge livet selv. Din tid!

Når du er deltidsansatt vet du ikke når du blir innkalt til å jobbe ekstra. Telefonen kan komme når som helst, du blir innkalt på kort varsel etter behov. Du vet heller ikke hvor stor neste måneds lønn blir. Vi vil at du skal bli sjef for din egen tid. Din tid - Din frihet.

Da er det mulig å planlegge fritid med barna, du kan sette av tid til familien og du kan planlegge andre aktiviteter som er viktig for deg. For å få det til må du vite når du er på jobb. Da får du friheten til å planlegge og bruke Din tid.

Når du skal ha ny bolig eller investere i noe annet som krever lån, så er bankene opptatt av om du kan betjene lånet på en trygg og god måte. Det kravet er egentlig din trygghet også. Fast og hel stilling er nøkkelen til et bedre liv - Din frihet.

For at du skal bli sjef for din egen tid vil Arbeiderpartiet sikre at du får fast heltidsjobb og et seriøst arbeidsliv. Vi vil også bruke kommunens makt som innkjøper til å stille krav som bekjemper sosial dumping, fremmer klima og sikrer flere læreplasser.