Leder

Mona Nilsen

Mona er stortingsrepresentant for Nordland og sitter i familie- og kulturkomiteen på Stortinget.

Mona Nilsen

Bli bedre kjent med Mona Nilsen:

Mona Nilsen – Stortingsrepresentant

Mona Nilsen er leder av Nordland Arbeiderparti, og stortingsrepresentant for Nordland Arbeiderparti 2021-2025. Hun er 47 år, fra Narvik og er utdannet barnevernspedagog med master i ledelse. I tillegg til familien bruker Mona mye tid på hundene Bajas og Jessie.

By og land – i hele fylket! 

Vår politiske ambisjon i fylkespolitikken er krystallklar: I hele Nordland fylke skal by og land gå hand i hand! 

Nordland fylke er et rikt fylke, på alle måter. Med byer og tettsteder, med store naturressurser og muligheter. Ungdommene er Nordlands gull, og vi skal gjennom gode læreplasser, gratisskolemåltid og trygge arbeidsplasser legge til rette for at ungdom vår utdanner og utvikler seg– og enda flere forblir i nord.Og de som reiser ut, som fått erfaringer og lært enda mer, skal ha lyst å komme tilbake.

Jeg og Arbeiderpartiet ønsker å utgjøre en forskjell i Nord-Norge og Nordland. Vi må i større grad lytte til folket i nord, og i mindre grad til sentrale byråkrater, politiske rådgivere og andre uten tilstrekkelig erfaring og kunnskap om landsdelen. Slik kan vi ta vare på våre fortrinn og utvikle landsdelen til der bedre.  Jeg har jobbet med veldig mye forskjellig, og har hatt ulike jobber siden jeg var 15 år. Alt fra kiosk og renhold til rus og psykiatri. Jeg har møtt mennesker i alle samfunnslag og i ulike faser av livet.

Portrettbilde med hvit bakgrunn av stortingsrepresentant Mona Nilsen fra Nordland Arbeiderparti

Bilde: Stortinget